Dit maakt ons
bijzonder

Creatief partner voor interactieve merkcommunicatie: dat zijn wij

Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door jouw merk als fundering te zien en van daaruit verder te bouwen. Door te kijken naar het karakter van jouw organisatie en inzichtelijk te maken wie je bent en waar je merk voor staat. Met andere woorden: door te laten zien wat jóuw merk zo bijzonder maakt.

We zijn een échte partner voor al onze klanten en denken voortdurend vooruit. Een proactieve houding noemen we dat. We zien dan ook continu strategische kansen voor jouw merk en komen graag met creatieve voorstellen.

We zijn trots op waar we voor staan. En staan dan ook zelf met zowel naam als gezicht centraal voor ons bedrijf. Als je met ons in zee gaat, weet je direct wie je voor je hebt. Een betrokken partner die je met open vizier tegemoet treedt en graag de dialoog met je aangaat. Voor ons vanzelfsprekend, maar voor velen zeer bijzonder.

Start een project

Jeroen de Boer
creatief partner
Roy van de Moosdijk
creatief partner

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Om ervoor te zorgen dat jouw merk bijzonder wordt, hanteren we een werkwijze die we onderverdelen in vier fases: strategie, concept, uitvoering en resultaat. Deze fases zijn niet het doel op zich, maar juist de middelen die nodig zijn om de communicatie van jouw merk vorm te geven en jouw merk bijzonder te maken.

Zodra de strategische basis gelegd is, gaan we verder kijken. Hoe kunnen we op een zo effectief mogelijke manier communiceren? Wordt het online, offline of een combinatie van beide? We hebben daarbij altijd maar één doel in ons achterhoofd: de interactie tussen jouw merk en de (potentiële) klant. Daarnaast is het belangrijk om als ondernemer inzicht te hebben in hoe je merk het doet. DBVDM maakt resultaten meetbaar zodat inzichtelijk wordt of de gestelde doelen behaald zijn.

Strategie

Eerst bepalen we de te volgen strategie die we volledig afstemmen op jouw situatie. Zo zorgen we voor een solide basis.

Concept

Op basis van de strategie bedenken we een krachtig concept waarmee we langzaam maar zeker een positie gaan veroveren in hoofd en hart van jouw doelgroep.

Uitvoering

Het concept brengen we op allerlei manieren ten uitvoer waarbij we uiteraard vasthouden aan de strategie en de gekozen merkpositionering.

Resultaat

Interactie tussen merk en klant is ons streven. We maken resultaten meetbaar zodat voor onze klanten inzichtelijk is of gestelde doelen worden behaald.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op:
de Boer van de Moosdijk
Wilhelminalaan 13d
6051 BH Maasbracht