Like 2 Party huisstijl, website

Voor Like 2 Party heeft DBVDM een nieuwe identiteit gecreëerd. Iedereen die zin heeft in een feestje is bij Like 2 Party aan het juiste adres. Een bezoeker van een bruiloft of een bedrijfsfeest waar Like 2 Party is geweest zal dat ook bevestigen, maar nog belangrijker is dat degene die de avond moet organiseren ook kan vertrouwen dat zijn of haar gasten ook een leuk feestje gaan krijgen.

Met dat idee is DBVDM aan de slag gegaan. Het mooie van dit project is dat de naam zich uitstekend leent om uit te spreken en direct een gevoel van “Ja, ik heb zin in een feestje” oproept. Het beeldmerk is daarom ook ontworpen als een samensmelting van tekstballon en megafoon die mensen direct in de juiste stemming brengt. De creatieve toevoeging van het woordmerk “Like 2 Party” maakt het logo compleet en onmiskenbaar bijzonder. Door de kracht van het logo en het beeldmerk is kleurgebruik een aanvullend element. Dat betekent dat we in de uitvoering gebruik konden maken van verschillende kleuren die de diverse thema’s ondersteunen.

Naast het logo heeft DBVDM ook de verschillende huisstijl elementen verzorgd zoals visitekaartjes, briefpapier, partystickers en er zitten nog veel meer ideeën in de pijplijn.

Bij een bijzonder logo hoort natuurlijk ook een bijzondere website. Om de sfeer op de website in beeld goed naar voren te brengen heeft DBVDM een fotoshoot georganiseerd waarbij duidelijk te zien is dat de gasten het naar hun zin hebben. De website is responsive, wat betekent dat deze zich automatisch aanpast naar het formaat van een computerscherm, tablet of smartphone. Omdat elk feestje anders is kunnen bezoekers van de website zelf hun ideale setup samenstellen, daarnaast is er een mogelijkheid om apparatuur te huren of sfeerfoto’s van andere feestjes te bekijken.

Huisstijl Like 2 Party

Het mooie van dit project is dat de naam “Like 2 Party” zich uitstekend leent om uit te spreken en direct een gevoel van “Ja, ik heb zin in een feestje” oproept. Het beeldmerk is daarom ook ontworpen als een samensmelting van tekstballon en megafoon die mensen direct in de juiste stemming brengt. De creatieve toevoeging van het woordmerk “Like 2 Party” maakt het logo compleet en onmiskenbaar bijzonder.

Werk - Like 2 Party - Logo - Wit
Werk - Like 2 Party - Logo - Callout
Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op:
de Boer van de Moosdijk
Wilhelminalaan 13d
6051 BH Maasbracht