Dutch Cruise Line huisstijl, website

DBVDM is gevraagd om mee te denken over een nieuw op te zetten bedrijf onder de naam Dutch Cruise Line. Met luxe riviercruises bedienen zij een zakelijke doelgroep voornamelijk gericht op reisorganisaties en touroperators en een consumenten doelgroep gericht op eindgebruikers. Belangrijk voor de zakelijke doelgroep is betrouwbaarheid en een goede prijs-kwaliteit verhouding, het aanbod moet passen binnen hun portfolio en de informatie voorziening over de reizen en beschikbaarheid van hutten moet altijd up to date zijn.

De doelgroep consumenten bestaat voornamelijk uit 50-plussers, danwel gepensioneerden. De ouderen van vandaag zijn ondernemender ten opzichte van vroeger en hebben tijd, geld en de wil om iets van de wereld te zien. Het verstrekken van voldoende en relevante informatie is van groot belang voor hun beslissing. Comfort, luxe, ontspanning, cultuur en genieten zijn belangrijke waarden om te kiezen voor een riviercruise van Dutch Cruise Line.

Huisstijl Dutch Cruise Line

DBVDM heeft voor Dutch Cruise Line een huisstijl ontwikkelt die het Nederlandse karakter van het bedrijf stevig benadrukt. De Nederlandse vlag komt terug in het beeldmerk. De kleuren goud en koninklijk blauw vertellen iets over de luxe en kwalitatieve uitstraling van het merk. De sterren in het beeldmerk zijn de uitbeelding voor comfort.

Werk - Dutch Cruise Line - Logo - Wit
Werk - Dutch Cruise Line - Logo - Goud
Werk - Dutch Cruise Line - Visitekaartje
Werk - Dutch Cruise Line - Belettering

Website Dutch Cruise Line

Naast de huisstijl, beurspresentatie en drukwerk verzorgd DBVDM als partner voor Dutch Cruise Line ook de responsive webapplicatie. De website is gericht op functionele informatie voor zakelijke klanten, daarnaast is de website voorzien van een op maat gemaakt informatie- en boekingssysteem. Voor consumenten betekent dit dat zij informatie over de reizen, vaargebieden en schepen kunnen vinden en desgewenst direct een reis kunnen boeken. Reisorganisaties hebben direct toegang tot de verrijkte content en beschikbaarheid van de reizen. Daarnaast kunnen zij direct reizen reserveren voor hun klanten.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op:
de Boer van de Moosdijk
Wilhelminalaan 13d
6051 BH Maasbracht